Miten tukea haastavaa lasta koulussa ja varhaiskasvatuksessa?

Täydennyskoulutus:
Lasten käytöshäiriöt ja traumat.

Aika: 16.6.2017 klo 9-15:30

Paikka: Fammi Oy,
Katajannokankatu 3 e 19,
00160 Helsinki

Kohderyhmä: koulussa ja varhaiskasvatuksessa työskentelevät ammattilaiset: erityisopettajat, kuraattorit, lastentarhanopettajat, koululääkärit, rehtorit, opettajat ja psykologit

Sisältö: Koulutuksessa saat tietoa lapsen haastavan käyttäytymisen ymmärtämiseen ja keinoja tukitoimien rakentamiseksi. Koulutus on  vuorovaikutteinen ja tilaa jää osallistujien kysymyksille ja keskustelulle.

Täydennyskoulutuspäivän ohjelma, PDF

Koulutuksen vuorovaikutuksellisen luonteen vuoksi  mukaan mahtuu 16 osallistujaa.

Kouluttajat:

Aino Juusola

(psykologi) on työskennellyt pitkään lasten ja nuorten kanssa niin kouluissa kuin lastenpsykiatrialla. Juusola on erikoistunut lasten traumaterapiaan (traumafokusoitu kognitiivis-behavioraalinen terapia). Hän valmistuu myös ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi mistä hän ammentaa käytännöllisiä menetelmiä lapsen ja nuoren tukemiseksi.

Taina Laajasalo

(psykologian tohtori, oikeuspsykologian dosentti) on erikoistunut muun muassa lasten ja nuorten käytösongelmiin sekä kaltoinkohteluun liittyviin kysymyksiin ja perehtynyt tutkimusnäyttöön pohjautuviin psykososiaalisiin interventioihin. Tällä hetkellä hän työskentelee oikeuspsykologian alalla sekä tutkijana. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. koulupsykologina.

Koulutuksen hinta:

180 e + ( alv 24 % )  = 223,20  €

Sisältää aamu- ja  iltapäiväkahvin sekä luentomateriaalin PDF-muodossa.

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut:

silja.salmi@fammi.fi

tai soita 044 300 5777

fammi

Katajanokankatu 3 E 19,
00160 Helsinki

Ajanvaraus ja neuvonta:

Pin It on Pinterest

Share This