Valitse sivu

Tukea aikuiselle ja parisuhteeseen

Elämässä tulee eteen tilanteita, jolloin omat voimavarat eivät meinaa riittää. Saatat kokea olosi alakuloiseksi ja masentuneeksi tai sinulla voi olla ahdistusta ja mieli on levoton. Monesti tällaisiin tuntemuksiin liittyy myös fyysisiä oireita kuten univaikeuksia, päänsärkyä ja erilaisia kiputiloja. Töissä tai opiskeluissa voi eteesi tulla hankalia tilanteita tai ihmissuhteissasi on ongelmia. Myös erilaiset elämänkriisit vievät voimia.

Joskus on hyvä pysähtyä pohtimaan ammattilaisen kanssa omia ajatuksia, kokemuksia ja tunteita. Fammin psykologit ja psykoterapeutit ovat sinua varten, kun , tarvitset uutta näkökulmaa päästäksesi eteenpäin. Kaikki psykologimme ja psykoterapeuttimme ovat Valviran hyväksymiä.

Tukea parisuhteeseen

Vanhempien parisuhde heijastuu koko perheen hyvinvointiin.

Usein pariterapiaan tullaan kun parisuhteessa riidellään paljon tai ei riidellä ollenkaan. Jatkuva riitely, jossa riitoja ei sovita, vahingoittaa perheen ilmapiiriä. Yleensä parisuhdetta kuitenkin vaurioittaa etääntyminen.Tällöin suhteessa ei jaeta tunteita ja ajatuksia, mikä johtaa yhteyden heikentymiseen kumppaneiden välillä.

Uskottomuus vaurioittaa aina parisuhdetta ja ajaa suhteen kriisiin.

Fammiin voi tulla keskustelemaan kaikista parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä. Fammissa työskentelee koulutettuja pariterapeutteja. Voit hakeutua palveluun joko yksin tai puolison kanssa.

fammi

Katajanokankatu 3 E 19,
00160 Helsinki

Ota yhteyttä:

Lähetä viesti

5 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This